Image

Lid worden

Direct registreren klik hier!

Lid worden van Poolbilart.net heeft vele voordelen!

Posten:
Je kunt leuke, interessante poolberichten posten op de website. Deze worden i.v.m. spam eerst even door ons gecontroleerd en daarna geplaatst. Dit moeten natuurlijk wel berichten zijn die ook voor andere interessant zijn en niet enkel een reclame doeleinde hebben o.i.d.

Video’s plaatsen:
Na het registreren kun je ook de leukste pool youtube video’s toevoegen en delen met alle andere poolbiljart.net bezoekers.

Forum
Nadat je jezelf hebt gerigistreerd kun je ook berichten plaatsen op het forum. Je kunt hier discusieren, een pool afspraak maken, een tweedehands pooltafel verkopen en nog veel meer!

Nieuwsbrief
Je word door Poolbiljart.net op de hoogte gehouden wat betreft de laatste nieuwtjes op de website en de beste aanbiedingen. Mocht je dit niet op prijs stellen dan kun je dat altijd aangeven en ontvang je geen mails meer van ons.

Registreer je nu snel!
Korte uitleg over hoe alles werkt
Posten:
Voor het plaatsen van een bericht op poolbiljart.net, moet je jezelf eerst even registreren. Nadat je jezelf hebt geregistreerd klik je op inloggen, rechts bovenaan de website. Je vult daar je gegevens in en logt in. Daarna kun je een bericht maken. Wanneer deze is gecontroleerd en is goedgekeurd door ons zal deze worden geplaats.

Video’s toevoegen:
Het is heel makkelijk om een video toe te voegen. Je logt eerst in zoals hierboven staat geschreven. Je maakt een nieuw bericht. Je gaat naar youtube en zoekt daar een leuke video. Stel dat dit je url is:
http://www.youtube.com/watch?v=123456789 dan voeg je de tekens alsvolgt in met deze haakjes aan de zijkant [ ]: en het wordt vanzelf een video.

Berichten plaatsen op het forum:
Als je al inlgelogd bent hoef je alleen maar naar het forum te gaan en alles spreekt voor zich. Als je nog niet bent ingelogd dan kun je dat bij het forum alsnog doen!

Veel plezier!

Vergeet je niet te registreren!